Thuis

Yee Kiu International Ltd. kwaliteitscontrole

Certificaat
China Yee Kiu International Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik vond en registreerde een octrooi voor een nieuw product uit. Door Internet vond ik Yee Kiu, een professionele PPE leverancier van Hong Kong. Na bespreking over het materiaal en na verscheidene rondes van steekproeven die maken, zijn mijn producten nu met succes gelanceerd in de markt! Ik waardeer werkelijk de grote steun en de dienst van Yee Kiu!

—— Jessica van het Verenigd Koninkrijk

Yee Kiu is een zeer betrouwbare OEM leverancier in China voor persoonlijk beschermend veiligheidsmateriaal. Zij bieden hoogte aan - kwaliteitsproducten met concurrerende tarifering, en zij begrijpen volledig de veiligheidsnorm van verschillende landen. Zo wordt het hoogst geadviseerd…

—— Kevin van Australië

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Yee Internationale Kiu denkt na de kwaliteit de prioriteit van Nr 1 voor om het even welke zaken is.  Wij zullen de stappen zoals hieronder voor kwaliteitsborging volgen:

 

1. Begrijp het basisverzoek van klant over de internationale kwaliteitsnorm en andere vereisten.

 

2. Produceer de originele die steekproef, en krijg de steekproef door de klant wordt goedgekeurd.  Het contract zal worden ondertekend, en de massaproduktie zal volgens goedgekeurde originele steekproef worden geschikt.

 

3. Nadat de storting van Portugal wordt ontvangen, en na de grondstof allen aan de fabriek wordt geleverd, zal de voorproductiesteekproef tot naar klant opnieuw op het verzoek van de klant worden gemaakt en worden verzonden.  Nadat de voorproductiesteekproef wordt goedgekeurd, zal de massaproduktie volgens de voorproductiesteekproef beginnen.  

 

4. In-line inspectie en de definitieve inspectie zullen door onze QC worden gedaan.  De goederen zullen willekeurig geplukt worden en gecontroleerd.  De inspectienorm die wij gebruiken zal AQL 1,5, 2,5, 4,0 voor kritiek tekort, belangrijk tekort, en minder belangrijk tekort zijn.

Certificaten
  • China Yee Kiu International Ltd. certificaten
Contactgegevens
Yee Kiu International Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sandy Chen

Tel.: +852-39145097

Fax: 852--34650761

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)